3 creatieve staan aan de basis van het proces: Céline, Justin en Pauline zijn onze Kinto ontwerpers.

Over smaak valt niet te twisten. Er is een passende Kinto voor elk gezicht: zoek het ideale model voor u!


Elke ontwerper voegt een persoonlijke stijl toe aan de eerste potloodtekening en deze worden door een gezamelijke visie samengevoegd tot een gemeenschappelijk doel.

"Brillen zijn een echt mode-accessoire, die een gezicht waardevol maakt. De eerste wens om een bril te ontwerpen, is om iedereen een stijl te kunnen bieden. Dus elk gezicht dat voor een Kinto kiest, legitimeert ons werk op een bepaalde manier."

Justin




























KINTO 4321 : prototype en uiteindelijke model (kleur: R55)

Aan het begin van het proces stappen we snel over van handgemaakte tekeningen naar uitgewerkte tekeningen op computer. De nauwkeurigheid van de digitale technologie laat ons toe om te werken met een precisie van een tiende van een millimeter.

Verschillende versies worden dan verder uitgewerkt via onze uitsnijmachine: het betreft de eerste prototypes. Op deze manier krijgen we alvast een beter beeld van de ergonomie en de positionering van de bril op een gezicht.  

De ontwerpers volgen het proces op tussen de verschillende correcties en aanpassingen. Na een fase van testen en proberen wordt de productie opgestart in onze productie eenheid


Van de eerste eigenschappen tot het uiteindelijke resultaat, het werk van Céline, Justin en Pauline draagt een gemeenschappelijke signatuur : een unie tussen de huidige trend en een erfenis van 40 jaar knowhow
























Justin en Céline voor ELLE Magazine


Kinto 4268

 

Kinto 4282


Kinto 4252

 

ZE SCHREVEN OVER ONS:

Logo de Démo
Logo de Démo
Logo de Démo
Logo de Démo

NIEUWSTE ARTIKELEN